top of page

UDDELINGER

Uddelinger 2020

Agerskov Friplejehjem Møllevangen: 5.000,- dkk.

Bankparken Tønder: 10.000,- dkk.

UFL-Tønder: 10.000,- dkk. 

Vodder Sogns Lokalhistoriske Arkiv: 5.000,- dkk. 

Tønder Løbeklub: 10.000,- dkk. 

Uddelinger 2019

 

Motionsløb over grænsen ved Karen Gad: 5.000,- dkk.

Naturforeningen Spicy: 5.000,- dkk.

Jejsing Friskole: 10.000,- dkk. 

Løgumkloster Løbemotion: 5.000,- dkk.

Marieskolen: 10.000,- dkk.

Broen Tønder: 15.000,- dkk. 

Uddelinger 2018

Multistedet 15+

Multistedet 15+ er en frivillig forening, som gør det muligt for unge over 15 at mødes og dele sjove og hyggelige stunder. Formålet med foreningen er at skabe et fristed for de unge, hvor de bliver mødt med tillid, åbenhed og nærvær. På den måde skabes et fristed hvor de unge kan danne et fællesskab og opleve støtte til deres daglige gøremål. For at fremme fællesskabet og give de unge nogle positive og sjove oplevelser forsøger Multistedet 15+ at tilbyde de unge forskellige aktiviteter ud af huset. I den forbindelse modtog de 3.000kr af Borgmester Laruids Rudebecks Mindefond til deltagelse i julemandsløbet den 18. november 2018. Med donationen kunne samtlige unge fra Multistedet 15+ få en sjov og hyggelig dag i fællesskabets tegn.

Donationssum: DKK 3.000

 

Lærkely

Lærkely er et bo- og beskæftigelsestilbud under Handicap Tønder. Beskæftigelsen fungerer som et lille landbrug hvor beboer over 18 kan være med til at arbejde g passe dyrene. Filosofien hos Lærkely er at alle mennesker er formbare og har udviklingspotentiale. Derfor anvender pædagogerne på bostedet deres viden til at skabe og tilrettelægge det pædagogiske arbejde så det passer til den enkelte borgers behov og udviklingspotentiale. I 2018 modtog Lærkely en donation fra Borgmester Laruids Rudebecks Mindefond på 8.000kr til nye TV til deres beboere.

Donationssum: DKK 8.000

 

Toftlund Borgerråd

Toftlund Borgerråd har til formål at samle borgere, foreninger og organisationer i Toftlund, for på den måde at gøre byen til et bedre sted at bo for alle. Borgerråddet ønsker at styrke sammenholdet i Toftlund ved at være aktive bidragsydere til byens fortsatte udvikling. Det gør de primært ved at være byens bindeled til Tønder Kommune. Toftlund Borgeråd er derfor flere gange blevet kontaktet af Tønder Kommune angående sager som her til formål at støtte lokale kræfter og initiativer. Toftlund Borgerråd ønsker at gøre byen til et fantastisk sted at bo for både store og små. I den forbindelse modtog de i 2018 5.000kr af Borgmester Laruids Rudebecks Mindefond til legeredskaber for børn og unge i byen.

Donationssum: DKK5.000

 

Støttekredsen for Tønder Sport og Fritid

Støttekredsen for Tønder Sport og Fritid er en forening af borger i Tønder, som ønsker at støtte op omkring Tønder Sport og Fritidscenter. Forening har til formål at yde opbakning og økonomisk støtte til Tønder Sport og Fritidscenter ved at søge fonde og indsamle midler til at udbygge og vedligeholde aktiviteter i og omkring Tønder Sport og Fritidscenter. På den måde støtter foreningen op omkring et yderst velfungerende aktiv i Tønder by. Støttekredsens første mål et at samle midler til en ny multibane. I den forbindelse modtog de i 2018 en donation på 25.000kr fra Borgmester Laruids Rudebecks Mindefond.

Donationssum: DKK 25.000

 

Tønder Ungdomsbrandværn

Tønder Ungdomsbrandværn er en selvstædigorganisation som underviser børn og unge i alt fra første til røgdykning. Organisationen ligger vægt på at de børn som deltager i deres undervisning, udvikler unikke venskaber og erfaringer som skal følge dem hele livet, samtidig med at de har det sjovt og er i trygge rammer. Formålet for Tønder Ungdomsbrandværn er derfor at udfordre børn og unge, så de lære at tænke strategis, indgå i teams og generelt udvikle en ansvarsbevidsthed, som gør at de ser muligheder i stedet for hindringer når de bliver konfronteret med en udfordring. Som led i at opnå dette mål afholder Tønder Ungdomsbrandværn flere forskellige øvelser, og i den forbindelse modtog de i 2018 en donation på 9.000kr til en øvelsesdag af Borgmester Laruids Rudebecks Mindefond.

 

Donationssum: DKK 9.000

bottom of page